Veloforte Vivo Hydration

Dostupnosť
Skladom
Cena s 20% DPH
2.90 €
Kód
Vivo

Veloforte Vivo Hydration

Energetický nápoj Veloforte Attivo Hydration Drink s príchuťou broskyne, maliny a šípky

Príjemne jemná a ovocná zmes pravého ovocia, energie a čistých elektrolytov pre vyváženú celodennú energiu a hydratáciu. Táto zmes energie a rehydratácie 2 v 1 je ľahká a ovocná infúzia skutočného ovocia, rastlín, ľahko stráviteľnej energie a prírodných elektrolytov - s jemnou chuťou a dostatočne silná na to, aby vás oživila, osviežila a rehydratovala aj pri tých najnáročnejších tréningoch.

- 100% prírodné, silné a chutné
- Zmes skutočného ovocia, rastlín, čistých elektrolytov a energie
- Hypotonický recept na účinnú a rýchlu rehydratáciu
- 22g energia rýchleho uvoľnenia
- Stále osviežujúce - žiadne šumivé látky
- Šikovné vrecúška na jednotlivé servírovanie
- Bezlepkové, vegánske
- Vo Veľkej Británii zmiešaný s opatrnosťou
- Žiadne siričitany, prísady, konzervačné látky, umelé sladidlá, farbivá alebo arómy - bez akýchkoľvek nepríjemných vôní!


Návod na prípravu 

Obsah sáčku zmiešajte s 500ml čistej vody.

Zoznámte sa s Veloforte

Značka Veloforte využíva najkvalitnejšie zložky prírody na výrobu najlepšej prírodnej výživy na svete. Produkty znčky Veloforte sú ručne vyrábané v malých várkach, 100% prírodné, energiou nabité a chutné maškrty, ktoré zodpovedajú účelu a sú vhodné pre telo. Ideálny Real Food, ktorý podporí váš aktívny životný štýl. Veríme, že Veloforte bude fungovať od profesionálnych súťaží, posilňovní, behov v parku a vytrvalostných tréningov... až po chôdzu, jogu a beh za deťmi.

Produkty Veloforte sú vytvorené, aby vám pomohli dobre sa naplniť - v zmysle sloganu #fuelbetter. To znamená, že musia spĺňať tri kľúčové atribúty:
- Prírodné zloženie
- Vynikajúca chuť
- Vysoký obsah energie

Je čas očakávať od svojej výživy viac. Už žiadne kompromisy, problémy s trávením, falošné príchute, chorobný lesk alebo ingrediencie, ktoré nedokážete rozpoznať (alebo stráviť) - Namiesto toho len krásne vyvážené prírodné ingrediencie, neuveriteľné chute a lepší výkon.

Table
Score
FAQ
Podobné produkty