Veloforte Attivo Hydration

Dostupnosť
Skladom
Cena s 20% DPH
2.90 €
Kód
Attivo

Veloforte Attivo Hydration

Energetický nápoj Veloforte Attivo Hydration Drink s príchuťou jahody a bazalky

Osviežujúci spôsob hydratácie a doplnenia energie s neštandardnou príchuťou jahôd a bazalky. Ovocný a veľmi chutný, táto zmes elektrolytov, energie a prírodného kofeínu 3 v 1 je osviežujúcou a čistou infúziou skutočného ovocia a rastlín. Ľahko stráviteľná energia, prírodné elektroly a 75 mg kofeínu - ideálne na oživenie, preostrenie a rehydratáciu po celý deň

- 100% prírodné, silné a chutné

- Zmes pravého ovocia, rastlín, čistých elektrolytov, energie a prírodného kofeínu

- Hypotonický recept na účinnú a rýchlu rehydratáciu

- 22 g energie s rýchlym uvoľnením

- 75mg prírodného kofeínu z Guarany

- Stále osviežujúce - žiadne šumivé látky

- Šikovné vrecúška na servírovanie

- Bezlepkové, vegánske

- Vyrobený vo Veľkej Británii

- Žiadne siričitany, prísady, konzervačné látky, umelé sladidlá, farbivá alebo arómy - bez akýchkoľvek nepríjemných vôní!

Návod na prípravu - Obsah sáčku zmiešajte s 500ml čistej vody.

Obsahuje kofeín - nevhodné pre tehotné, alebo dojčiace ženy.

Zoznámte sa s Veloforte 

Značka Veloforte využíva najkvalitnejšie zložky prírody na výrobu najlepšej prírodnej výživy na svete. Produkty znčky Veloforte sú ručne vyrábané v malých várkach, 100% prírodné, energiou nabité a chutné maškrty, ktoré zodpovedajú účelu a sú vhodné pre telo. Ideálny Real Food, ktorý podporí váš aktívny životný štýl. Veríme, že Veloforte bude fungovať od profesionálnych súťaží, posilňovní, behov v parku a vytrvalostných tréningov... až po chôdzu, jogu a beh za deťmi.

Produkty Veloforte sú vytvorené, aby vám pomohli dobre sa naplniť - v zmysle sloganu #fuelbetter. To znamená, že musia spĺňať tri kľúčové atribúty:

- Prírodné zloženie 

- Vynikajúca chuť 

- Vysoký obsah energie

Je čas očakávať od svojej výživy viac. Už žiadne kompromisy, problémy s trávením, falošné príchute, chorobný lesk alebo ingrediencie, ktoré nedokážete rozpoznať (alebo stráviť) - Namiesto toho len krásne vyvážené prírodné ingrediencie, neuveriteľné chute a lepší výkon.

Table
Score
FAQ
Podobné produkty