Veloforte Citro Energy Chews

Dostupnosť
Na objednávku
Cena s 20% DPH
3.50 €
Kód
Citro

Veloforte Citro Energy Chews

Energetické žuvacie cukríky Veloforte Citro Energy Chews s príchuťou citrónu a zázvoru.

Svieži a energický, znovu načerpajte energiu a doplňte stratené elektrolyty. Citro je šťavnatá a "ostrá" zmes, ktorá je lahodne chutná - nabitá energiou rýchleho uvoľnenia a obohatená prírodným zázvorom, aby pomohla znovu nabiť baterky a okrem iného aj upokojiť vaše trávenie.

- 100% prírodné, silné a chutné
- 6 mäkkých žuvacích cukríkov v balení
- Skutočné ovocie a prírodné elektrolyty
- zázvor na uľahčenie trávenia
- Ručne vyrobené vo Veľkej Británii z najlepších prírodných surovín
- Bezlepkové, vegánske
- Žiadne siričitany, prísady, konzervačné látky, umelé sladidlá, farbivá alebo arómy - bez akýchkoľvek nepríjemných vôní!

Super efektívne a ľahké na používanie - také sú Veloforte Energy Chews

Správne doplnenie energie môže zmeniť celý váš deň, takže ak sa chcete vyhnúť špičkám a poklesom energetickej hladiny, je nevyhnutné vziať do úvahy vašu výživu pred, počas a po športe.Pri aktivitách trvajúcich viac ako 90 minút je dôležité začať doplňovať palivo od začiatku. Jesť málo a často a udržiavať hydratáciu. Pri cvičení so strednou intenzitou by ste sa mali zamerať na konzumáciu 45 g - 60 g sacharidov za hodinu - smerom k 45 g pre cvičenie s nízkou intenzitou a zvýšenie na 60 g - 90 g pre aktivity s vyššou intenzitou.Každé 50g Veloforte Energy Chews balenie obsahuje 6 malých a mäkkých žuvačiek, ktoré dodajú 42g energie s rýchlym uvoľňovaním - čo je dvakrát viac sacharidov ako v prípade štandardného gélu a sú rovnako bohaté na energiu ako celá tyčinka Veloforte, ale s o tretinu menej kalórií.

Veloforte Energy Chews sú vhodné pre všetky športy

Zoznámte sa s Veloforte

Značka Veloforte využíva najkvalitnejšie zložky prírody na výrobu najlepšej prírodnej výživy na svete. Produkty znčky Veloforte sú ručne vyrábané v malých várkach, 100% prírodné, energiou nabité a chutné maškrty, ktoré zodpovedajú účelu a sú vhodné pre telo. Ideálny Real Food, ktorý podporí váš aktívny životný štýl. Veríme, že Veloforte bude fungovať od profesionálnych súťaží, posilňovní, behov v parku a vytrvalostných tréningov... až po chôdzu, jogu a beh za deťmi.

Produkty Veloforte sú vytvorené, aby vám pomohli dobre sa naplniť - v zmysle sloganu #fuelbetter. To znamená, že musia spĺňať tri kľúčové atribúty:
- Prírodné zloženie
- Vynikajúca chuť
- Vysoký obsah energie

Je čas očakávať od svojej výživy viac. Už žiadne kompromisy, problémy s trávením, falošné príchute, chorobný lesk alebo ingrediencie, ktoré nedokážete rozpoznať (alebo stráviť) - Namiesto toho len krásne vyvážené prírodné ingrediencie, neuveriteľné chute a lepší výkon.

Table
Score
FAQ
Podobné produkty