Veloforte Doppio Nectar

Dostupnosť
Na objednávku
Cena s 20% DPH
2.50 €
Kód
DoppioNectar

Veloforte Doppio Nectar

Energetický gél Veloforte Doppio Nectar s príchuťou kávy

Dvojité presso, prosím!

100% prírodný recept
33g - Vhodné do vrecka: veľa energie v malom balení
22g - Energia rýchleho uvoľnenia, čisté elektrolyty a kofeín
Rastlinná sirupová zmes - bez syntetických cukrov
75mg prírodného kofeínu
Ručná výroba vo Veľkej Británii
Glutten Free + vhodné pre vegánov
Žiadne siričitany, prísady, konzervačné látky, umelé sladidlá, farbivá alebo arómy - bez akýchkoľvek nepríjemných vôní!

Odporúčaný príjem: 1-3 gély za hodinu. Vytrvalostným športovcom môže trvať až 90 minút mierneho až intenzívneho cvičenia, kým úplne vyčerpajú zásoby glykogénu (energie) v tele. Najdôležitejším pravidlom je dopĺňať energiu predtým, ako to potrebujete. Inými slovami: jesť skôr, ako budete mať hlad - keď už máte hlaďák, je väčšinou nesoro. Všeobecne vám odporúčame, aby ste si prvý športový gél vzali niekde medzi 60 - 75 minútami na tréning a potom ich užívali každých zhruba 45 minút až hodinu. Energetické gély vždy berte s vodou, pretože bez vody trvá ich strávenie a vstup do krvného obehu dlhšie. Zvážte tiež striedanie energetických gélov s kofeínom a bez kofeínu, aby ste sa uistili, že neprijímate príliš veľa kofeínu. Maximálna odporúčaný dávka je 5 gelov za deň.

Obsahuje kofeín - nevhodný pre dojčiace, alebo tehotné ženy

Zoznámte sa s Veloforte 

Značka Veloforte využíva najkvalitnejšie zložky prírody na výrobu najlepšej prírodnej výživy na svete. Produkty znčky Veloforte sú ručne vyrábané v malých várkach, 100% prírodné, energiou nabité a chutné maškrty, ktoré zodpovedajú účelu a sú vhodné pre telo. Ideálny Real Food, ktorý podporí váš aktívny životný štýl. Veríme, že Veloforte bude fungovať od profesionálnych súťaží, posilňovní, behov v parku a vytrvalostných tréningov... až po chôdzu, jogu a beh za deťmi.

Produkty Veloforte sú vytvorené, aby vám pomohli dobre sa naplniť - v zmysle sloganu #fuelbetter. To znamená, že musia spĺňať tri kľúčové atribúty:
- Prírodné zloženie
- Vynikajúca chuť
- Vysoký obsah energie

Je čas očakávať od svojej výživy viac. Už žiadne kompromisy, problémy s trávením, falošné príchute, chorobný lesk alebo ingrediencie, ktoré nedokážete rozpoznať (alebo stráviť) - Namiesto toho len krásne vyvážené prírodné ingrediencie, neuveriteľné chute a lepší výkon.

Table
Score
FAQ
Podobné produkty